Sposób przygotowania

Ryż ugotować, połowę włożyć do żaroodpornego naczynia.Na ryż zetrzeć jabłka na tarce, posypać cukrem waniliowym i cynamonem.Posypać resztą ryżu.Piec 20 minut w 200 stopniach w zamkniętym naczyniu.Polać śmietaną i posypać cukrem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dawno nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    dawno nie jadlam takiego deseru :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo lubię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny obiad
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna130

    super, prosto i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pysznie wygląda:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Robię trochę inaczej, ale w takiej postaci też dobrze smakuje.
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    na pewno super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pychota;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    aż ślinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale bym se zjadła dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczna pychota
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jadam i jest smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    idealny na piątkowy obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !