Sposób przygotowania

Świeże zioła drobno posiekać.Z jajka,mąki i piwa zrobić rzadkie ciasto i wymieszać z posiekanymi ziołami.Mięso rozbić na cienkie kotlety,przyprawić pieprzem i solą.Na każdy ułożyć plastry czosnku i złożyć na pół.Można spiąć wykałaczką.Kotleciki obtaczać w cieście i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron po ok.4 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię dodawać czosnek, więc taka cielęcina z czosnkiem musi wspaniale smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    extra smacznę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pomysłowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ostatnio mam problem z kupieniem cielęciny,a przepis smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada się apetycznie, szkoda tylko, że nie jest łatwo kupić cielęcinę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !