Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, drobniutko pokroić, podsmażyć na maśle. Dodać trochę drobno pokrojonej cebulki. Zostawić do ostygnięcia. Ugotować jajka na twardo, ostudzić, obrać. Przekroić każde wzdłuż na połowę. Wyjąć żółtka i rozgnieść widelcem. Dodać do wystudzonych pieczarek. Następnie dodać łyżkę majonezu i wymieszać. Doprawić pieprzem i vegetą. Połówki jajek oprószyć sola i pieprzem. Napełniać przygotowanym farszem i układać na talerzu. Udekorować według uznania. Do masy pieczarkowej można dodać łyżkę posiekanej pietruszki

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam jajeczka z dodatkami
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    piękne
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Prześliczna dekoracja, szkoda jej jeść.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    po prostu cudo!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetyczna odmiana dla tradycyjnych jajek w majonezie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    eMMe

    super jajeczka ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    solitary_dragon

    świetna opcja dla małych niejadków :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwi

    Małe cudeńka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !