Sposób przygotowania

Zagotować bulion i wlać do niego sok pomidorowy. Dodać przecier. Mąkę rozrobić w 1/2 szklanki zimnej wody i wlać do zupy. Pogotować chwilę. Podawać z makaronem albo ryżem. Posypać zieleniną, ja preferuję bazylię. Można zabielić śmietana jak ktoś lubi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Pycha. Bardzo lubię pomidorówkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nie lubię pomidorówki, ale wyglada apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Lubię pomidorową bazującą na soku a nie przecierze. No i ta bazylia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    super pyszna
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    kocham pomidorową
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    kocham pomidorową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !