Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Następnie obrać je ze skorupek i pokroić na ósemki. Ułożyć w głębokim talerzyku. Przygotować sos. Śmietanę połączyć z jogurtem (można dodać więcej jogurtu niż śmietany) dodać przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, sól i pieprz do smaku, sok z cytryny do smaku oraz drobno siekany świeży koperek. Sos odstawić na parę minut aby się przegryzł. Następnie polać nim jajka i dowolnie udekorować. Najlepiej smakuje zaraz po podaniu, bo później podchodzi wodą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajnr
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ślicznie podane
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Rewelacyjne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !