Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Następnie pokroić je w ósemki i ułożyć w głębokim talerzu. Przygotować sos. Jogurt wymieszać ze śmietaną dodać do smaku soku z cytryny oraz chrzanu ze słoika. Szczypiorek drobno posiekać wymieszać z sosem i dodać sól i pieprz do smaku. Powstałym sosem zalać jajka. Wierzch dowolnie udekorować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !