Sposób przygotowania

Soczewicę gotować do miękkości ok. 40 min. Odcedzić, wystudzić i dodać posiekaną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek, twaróg oraz jogurt naturalny. Kardamon zmielić w młynku i dodać so sałatki, doprawić solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne;]
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    jakoś nie używam soczewicy,a bardzo zdrowa podobno:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna salatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawa sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszności na talerzu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !