Sposób przygotowania

rybę oczyścić umyć podzielić na dzwonka lub zostawić w całości,natrzeć solą,pieprzem cytrynowym świeżo zmielonym skropić sokiem z cytryny,w każdą dzwonkę wetrzeć ok. łyżeczki przyprawy do ryb i skropić oliwą z oliwek odstawić na ok.20min.do lodówki,po tym czasie zawijać dzwonka w folię aluminiową układać na blasze i zapiec w piek.w temp.190st.20min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    na pewno był pyszny;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczna taka rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobra jest taka ryba
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    lubię szczupaka pyszne danie
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    smaczny super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !