Sposób przygotowania

Gotowane jajka bardzo drobno siekamy. Dodajemy jajka surowe oraz przyprawy. Wyrabiamy ciasto i dodajemy bułkę tartą taką ilość, aby masa nie była zbyt „mokra” i łatwo się lepiła. Następnie formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanym smalcu na kolor jasno brązowy. Można podawać z ziemniaczkami i ulubionymi grzybkami marynowanymi. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dawno nie robiłam...a przecież bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Bardzo je lubie. Czasami do masy dodaje zeszklona cebulke lub posiekany koperek.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Robię podobne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam je!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    takie proste a na pewno smaczne, sprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    pycha ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !