Sposób przygotowania

Dzień wcześniej namoczyć fasolę. Na drugi dzień wstawić na ogień i dodać: pokrojoną kość, marchew, cebulę. Posolić. Gotować aż fasola będzie miękka. W między czasie na patelni podsmażyć pokrojoną w kostkę kiełbasę i boczek. Gdy fasola będzie miękka, dodać pokrojoną kiełbasę z boczkiem, koncentrat pomidorowy, przyprawić kucharkiem i pieprzem, zagęścić zasmażką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne, uwielbiam taka fasolke
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    uwielbiam ,,mmmm :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha:) dawno nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !