Sposób przygotowania

Mięso wyrób z jajkiem, bułką tartą i 2-3 łyżkami wody mineralnej gazowanej. Dopraw solą i pieprzem. Ser pokrój w kostkę. Z mięsa uformuj kule. Do środka każdej włóż kostki sera. Oprósz mąką. Usmaż na rozgrzanym oleju.
Cukinię i bakłażana pokrój na plastry. Ułóż na blasze, skrop łyżeczką oleju. Piecz 15 minut. Pomidory potnij w cząstki. Paprykę i seler potnij w kawałki. Wymieszaj z przestudzoną cukinią. P)olej resztą oleju i octem balsamicznym. Oprósz solą i pieprzem. kotleciki podawaj z sałatką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Nadziewam mielone czym się da ale fetą jeszcze nie próbowałam. Brzmi apetycznie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !