Składniki:
mięso wieprzowe-mieszane | 4 kg |
czosnek duży | 1 główka |
bulion wieprzowy | 1 litr |
sól | 4 łyżki |
ziele angielskie | 20 ziaren |
jelita cienkie | według uznania |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 10 dag |
boczek | 2 tłusty |
mięso wieprzowe-mieszane | 4 kg |
czosnek duży | 1 główka |
bulion wieprzowy | 1 litr |
sól | 4 łyżki |
ziele angielskie | 20 ziaren |
jelita cienkie | według uznania |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | 10 dag |
boczek | 2 tłusty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: