Sposób przygotowania

Pieczarkom odciąć nogi, lekko wydrążyć je w środku. Odcięte nogi pokroić w kostkę i podsmażyć razem z pokrojoną w kostkę cebulą na oleju. Dodać sól i pieprz, pokrojone w kostkę jajka i starty ser. Wymieszać. Nadzieniem wypełnić pieczarki. Ułożyć je w naczyniu do zapiekania. Piec ok.35 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności:)
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajna, smaczna przekąska. Zjadłabym trochę.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !