Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać i pokroić na mniejsze kawałki, paprykę pokroić w paski, cebulę i czosnek posiekać. W rondlu podsmażyć najpierw cebulę i czosnek, następnie dodać paprykę,pomidory oraz ryż. Smazyć ok. 5 min. Zalać 1,5 litra wody i gotować 20 min. ciągle mieszając. Dodać pokrojoną rybę i gotować jeszcze przez 10 min. Doprawić do smaku solą oraz rozmarynem. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z ryżem nie próbowałam,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł z tym ryżem
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    teresa18

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !