Sposób przygotowania

Marchew i seler obrać, zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Warzywa zalać wodą,dodać kostkę bulionową i zagotować. Do mięsa dodać pieprz i przyprawę w płynie. Wymieszać. Formować małe kulki (śr.1 cm) i wrzucać je do wywaru. Gotować ok.15 minut. Doprawić do smaku przyprawą uniwersalną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    chętnie spróbuję!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    chętnie spróbuję!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super się prezentuje i na pewno jest pyszna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !