Sposób przygotowania

Umyty,osuszony schab pokroić w plastry , rozbić je i przyprawić solą i pieprzem-odstawić na 10minut. Pieczarki oczyścić, pokroić i podmażyć dodać majeranek,po szczypcie soli i pieprzu.Na kotlety położyć porcję pieczarek i złożyć według swojego upodobania ,ja złożyłam w koperty.Kotlety obtoczyć w mące, moczyć w jajku i panierce.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    jakie ciekawe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis,lubię takie różności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    pomyslowe
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo pomysłowe
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Otręby i siemię lniane, to jest dopiero połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !