Sposób przygotowania

Papryki umyć, upiec w piekarniku, zdjąć skórkę, oczyścić gniazda nasienne,pokroić w paski.Fasolkę zieloną oczyścić, umyć, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Czosnek obrać, drobno pociąć, podsmażyć na oleju. Paprykę wymieszać z fasolką, czosnkiem, przyprawić solą i pieprzem. Natkę umyć, osączyć, posiekać, posypać fasolkę przed podaniem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !