Sposób przygotowania

Filety kroimy w drobną kostkę. Cebulę siekamy drobno. Mieszamy razem mięso, mąkę, cebulę, majonez, majeranek (dość sporo), sól i pieprz. Następnie odstawiamy powstałą masę do lodówki na 30 minut. Rozgrzewamy na patelni dużą ilość oleju. Nakładamy na patelnię po 2 łyżki stołowe masy i delikatnie uklepujemy na 1 kotlet. Smażymy na złoty kolor z obu stron. Delikatnie przewracamy, muszą być dobrze podsmażone z jednej strony wtedy łatwo da się przewrócić na drugą.
SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ambitne, a mięsko wyszło chyba świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !