Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować , sparzyć umieścić w garnku wlać szklankę wody i zacząć gotować , gdy zacznie się gotować to dodajemy koperek umyty posiekany , szczypiorek też , kostkę . Następnie mięsko kroimy w kosteczkę cebulę też podsmażamy i dodajemy do kapustki , dopiero teraz doprawiamy pieprzem kolorowym świeżo zmielonym Prymat i pozostałymi przyprawami, a pod koniec gotowania dodaję szczyptę kwasku i cukier. Na koniec robię zasmażkę z oliwy i mąki . Wymieszać . Oczywiście podajemy z młodymi ziemniaczkami z koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna jest taka kapustka
  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pysznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    śliczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już nie moge się doczekac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już nie moge się doczekac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała wiosenna kapustka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !