Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z jajkami, bułką odcisniętą z wody. Dodać przyprawy, wyrobić na gładką masę. Przełozyć do wysmarowanej smalcem keksówki i piec około 35 minut w 180 stopniach, po tym czasie wyjąć blaszkę i na górze klopsa w połowie ulozyć żurawinę suszoną a na drugiej suszone pomidory. mamy 2 rodzaje klopsa w jednym. Piec kolejne 35 minut.Można podawać na ciepło i na zimno jako wędlinę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny pomysł !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super propozycja!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowo...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacyjny;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !