Sposób przygotowania

Z porcji rosołewej i włoszczyny gotujemy rosół.Gdy mięso będzie miekkie odzcedzamy wszystko.W misce robimy kluski.Do mąki dodajemy jajko i mleko wszystko mieszamy aby powstało gęste płynne ciasto.Lane kluski robimy nad zupą przez sitko.Na koniec dodajemy koncentrat pomidorowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Z lanymi kluskami jeszcze nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    oo pomidorowa z lanym ciastem - taka jest najlepsza!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    uwielbiam pomidorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    uwielbiam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    Wygląda świetnie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    subcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię taką i robię też tak.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata96

    uwielbiam lane kluseczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata34

    muszę przyznać że nigdy nie jadłem z lanymi kluskami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata34

    muszę przyznać że nigdy nie jadłam z lanymi kluskami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !