Sposób przygotowania

Lososia pokroić w kostkę. Ogórki obrać, przekroić wzdłuż na pół, usunąć nasiona, pokroić w grube plastry. Cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na maśle, dodać ogórki, krótko przesmażyć, zalać bulionem i dusić pod przykryciem przez 5 minut. Dodać śmietanę wymieszaną z musztardą i mąką. Wymieszać, zagotować, odstawić, dodać pokrojony koperek, doprawić solą, pieprzem i cukrem. Na koniec dodać łososia pokrojonego w kostkę. Podawać z ryżem

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    ciekawy pomysł :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !