Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowa sałatka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 2 torebki
ogórek świeży 1 szt
cebula czerwona 1 szt
papryka konserwowa 2 szt
Bulion grzybowy 1 szt
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowa sałatka

Ryż ugotować na sypko w rosole z kostki. Cebulę, ogórka oraz paprykę drobno pokroić i wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem oraz z ryżem. Ewentulanie doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 09.05.2013 07:36
ciekawa propozycja
Damian10 25.06.2012 12:32
ciekawa
alaaa 12.05.2012 19:47
kolorowo i smacznie
joanna77 11.06.2011 17:39
super
misia53 28.05.2011 09:42
smaczna
Ania67 27.05.2011 13:55
świetna
Wafelek2601 23.05.2011 10:02
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak