Sposób przygotowania

Mięso pokroic na 4 plastry,zbic jak na kotlety.Płaty mięsa posypac solą oraz pieprzem.Posmarowac musztardą,na środku każdego położyc parówkę,zawinąc,obtoczyc w mące,smażyc.Zrumienione zrazy podlac wodą i dusic ,aż sos odparuje.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do wypróbowania na obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi smakować wyśmienicie, bo po przeczytaniu składników aż się zrobiłam głodna :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !