Sposób przygotowania

Jagody delikatnie rozgnieść widelcem. Z mąki, jajek, mleka,cukru i soli wyronić ciasto. Odstawić na ok. 30 minut, następnie wymieszać z oliwą z oliwek i smażyć w oleju z dwóch stron na rozgrzanej patelni do zarumienienia. Przygotowane jagody włożyć do zdjętego z patelni naleśnika i zwinąć w rulon.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię takie naleśniki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Ladnie te twoje nalesniki wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !