Sposób przygotowania

Schab namoczyć w ziołach:majeranku, bazylii, liściu laurowym, zielu angielskim i odrobinie Vegety. Następnie wyjąć go lekko ponacinać a w otwory wkładać na zmianę kawałek śliwki lub czosnku oraz posypać je lubianymi przez nas przyprawami. Mięso piec w rękawie w 180 stopniach. Po upieczeniu (ponad godzinę) mięso podawać z ziemniakami i dowolną surówką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam takie mięsko:0
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    aż ślinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    o jej ale fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super, zamierzam zrobić na święta:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !