Sposób przygotowania

Truskawki, po umyciu i oczyszczeniu, lekko kroimy i zasypujemy cukrem. Po ok kwadransie, jak owoce lekko puszczą sok i cukier się rozpuści, można je zmiksować blenderem lub pozostawić w kawałkach. Mannę gotujemy na mleku z dodatkiem cukru. Proporcje według uznania, ja lubię bardziej płynną konsystencję. Po ostygnięciu manny polewamy je owocami lub zmiksowaną masą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne smaki z dzieciństwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Ciekawy pomysł,a mi się nasuneła taka myśl,żeby zrobić z jagodami
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super śniadanko
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam-pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !