Sposób przygotowania

Parówki obrać.Ciasto rozmrozić i pokroić w paski na 2 cm.Parówki nacinamy wzdłuż.W nacięcia wkładamy ser i owijamy ciastem francuskim.Parówki układamy na wysmarowanej blasze i smarujemy je żółtkiem.Pieczemy do momentu zarumienienia się ciasta.Polewamy sosem czosnkowym.Pyszności.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    zapowiada się smakowicie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczna kolacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie i to bardzo
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie i to bardzo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pychota!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !