Sposób przygotowania

Kiełbaskę nacinamy w kilku miejscach. W otwory te wsypujemy mielony czosnek. Od strony wewnętrznej kiełbasy wkładamy również w nacięcia kilka drobno pokrojonych ząbków czosnku. Kiełbaskę grillujemy obustronnie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    jak z czosnkiem to na pewno pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    klasyka- pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    uwielbiam takie pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra kiełbaska...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    wakacje i grille się przypominają
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    apetycznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale bym sobie taka zjadla!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadłaby teraz taką kiełbaskę
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ten czonsek daje smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    mniam, aż ślinka leci jak się widzi taką kiełbaskę:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    lubię taką kiełbaskę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    ja też
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    ależ soczysta kiełbaska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !