Składniki:
wołowina gotowana | 50 dkg |
masło | 20 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
SOS LIOŃSKI | |
cebula | 3 szt |
masło | 40 gram |
wino białe wytrawne | 50 gram |
ocet winny | 50 g |
sól | |
pieprz |
wołowina gotowana | 50 dkg |
masło | 20 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
natka pietruszki | |
sól | |
pieprz | |
SOS LIOŃSKI | |
cebula | 3 szt |
masło | 40 gram |
wino białe wytrawne | 50 gram |
ocet winny | 50 g |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: