Sposób przygotowania

kasze wsyp do wrzatku.(0,5 l) aż wchłonie cały płyn .przykryj i odstaw na 30 min.kasze przełóż do miski rozdrobnij widelcem wbij 2jajka dodaj posiekany koperek i pokrojoną szynkę .dopraw solą i pieprzem łyżką maczaną we wrzątku wkładaj niewielkie kluski na osolony wrzątek .gotuj 3 min od wypłynięcia na powierzchnię.wyjmij na wysmarowany łyżką masła pólmisek:) podawać z dowolnym mięsem lub sosem!!!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Naprawdę bardzo ciekawy pomysł! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !