Sposób przygotowania

Żeberka pokroić na kawałki tak aby w każdym była kostka. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z solą, pieprzem, ziołami, łyżeczką musztardy. Przygotowaną marynatą posmarować żeberka i odstawić na 5-6 godzin. Na patelni rozgrzać olej, obsmażyć żeberka, przykryć i dusić do miękkości. Podawać z musztardą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    po prostu pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takie mięsko lubię bardzo:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !