Sposób przygotowania

Mięso kroimy w drobną kostkę i zalewamy 2 litrami zimnej wody. Gotujemy, dodajemy warzywa pokrojone w paseczki, ziemniaki w kostkę i przyprawy. Kiedy wszystko będzie miękkie dodajemy pokrojoną w drobną kostkę paprykę, obrane pomidory i zacierki. Na koniec gotowania zupę zabielamy śmietaną. Podajemy z kawałkami fety i posypujemy natką. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    Muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    o bardzo ciekawa nigdy nie jadłam z serkiem feta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha zupa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    przypuszczam, że smakowałaby mi,lecz nie jadlam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !