Sposób przygotowania

Czosnek rozgnieść i utrzeć z serkiem i parmezanem, dodać orzechy. Mięso pokroic na kotlety, lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem. Posmarować nadzieniem z serka, posypać natką pietruszki i zwinąć mięso w roladki, można owinąć nicią. Na rozgrzanym oleju obsmażyć roladki ze wszystkich stron, zdjąć z ognia, przełożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do nagrzanego piekarnika. Wlać na patelnię bulion, doprawić do smaku, dodać 1 łyżeczkę mąki, rozmieszać. Przed podaniem roladki polać sosem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !