Sposób przygotowania

Mięso opłukujemy,kroimy w kostkę,dodajemy łyżeczkę Kucharka i łyżkę chrzanu.Mieszamy i wkładamy do lodówki na godzinkę.Po upływie godzinki podsmażamy na biało na patelce i studzimy.Por kroimy w półplasterki(cieniutko),kukurydzę odsączamy.Składniki łączymy,dodajemy majonez i doprawiamy do smaku.Polecam.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pewnie, że lubimy !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    same pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    bardzo apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !