Sposób przygotowania

Ryby rozmrozić poporcjonować, opruszyć lekko solą i pieprzem. Przygotować ciasto z jajek, mąki, mleka i doprawić solą i pieprzem - ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Kawałki filetów z morszczuka zanurzać w cieście i smażyć na złoty kolor. Przed podaniem każdy kawałek posypać szczypiorkiem. Ryba jest soczysta nie wysycha podczas smażenia, jest pyszna.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    przepysznie wyglądają, super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy czegoś takiego nie jadłam ale wygląda bardzo dobrze :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    cudo
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    bardzo apetyczne i na pewno chrupiące
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wygląda pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    mm bardzo ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !