Sposób przygotowania

warzywa ugotować w niewielkiej ilości wody,odstawić,makaron ugotować w osolonym wrzątku al dente,odcedzić,ryby oczyścić umyć i ugotować ok.10min.razem z zielem angielskim i liściem laurowym,po ugotowaniu rybę pokroić na kawałki a wywar wlać do warzyw dodać kucharka lub vegetę,koncentrat pomidorowy i kostkę rosołową,doprawić do smaku solą i papryką wymieszać i gotować jeszcze ok.10min.mąkę wymieszać ze śmietaną i wlać do zupy zagotować,na talerze wkładać rybę,makaron i zalać zupą posypać siekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    coś dla mnie!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    rzadko jadam zupy rybne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !