Sposób przygotowania

Rybę pokroić w kostkę, jak na gulasz. Skropić sokiem z cytryny, natrzeć solą i przyprawą, zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na pół godziny. Por oczyścić, drobno poszatkować i zeszklić na 2-3 łyżkach tłuszczu. Dodać listek laurowy, przyprawę, podlać 2-3 łyżkami wody i dusić do miękkości. Rybę obtoczyć w przesianej mące i obrumienić na tłuszczu. Dodać do porów i dusić do miękkości na małym ogniu. Podawać z ziemniakami z wody lub piure.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    oryginalnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fajna nazwa ;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !