Sposób przygotowania

pierś z kurczaka dzielimy na 4 częsci - lekko rozbijamy, a następnie przyprawiamy - solimy i pieprzymy, lekko posypujemy roztartą w dłoniach bazylią. Panierujemy w jajku i bułce tartej, smażymy na rumiany kolor

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    rumianiutka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no,tak najprostsze danie obiadowe,a jakie dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    no,tak najprostsze danie obiadowe,a jakie dobre:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    muszę też zrobić z bazylią
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !