Składniki:
podwójna pierś z kurczaka | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
musztarda | 4 łyżeczki |
szynka wędzona | 4 plastry |
ser żółty | 4 plastry |
cebula | 1/2 sztuki |
przyprawa delikat do mięś) | wg uznania |
olej do smażenia |
podwójna pierś z kurczaka | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
musztarda | 4 łyżeczki |
szynka wędzona | 4 plastry |
ser żółty | 4 plastry |
cebula | 1/2 sztuki |
przyprawa delikat do mięś) | wg uznania |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: