Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroić na mniejsze kawałki, cebulę w piórka. Na patelni rozgrzać tłuszcz, podsmażyć wątróbkę z cebulką, oprószyć solą i pieprzem. Podlać wodą, dusić pod przykryciem kilkanaście minut. Na koniec ewentualnie doprawić.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    tez tak robię ale sole nA TALERZU
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobra jest taka wątróbka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam wątróbkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowita wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    to jest coś co tygryski lubią najbardziej :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    mniam - smaczna jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszna wątróbka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    wątróbkę bardzo lubię,wyłącznie drobiową
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo mi smakuje taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    uwielbiam taką wątróbkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !