Przepis i sposób przygotowania na: Ziołowe stożki
Masę przekładamy do stożkowych kieliszków. Schładzamy.
Delikatnie wyjmujemy na talerz. Ozdabiamy szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Smacznego:-))
twaróg | 300 gram |
śmietana 30% | 300 gram |
cebula | 1 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
posiekany szczypiorek | 3 łyżka |
posiekany majeranek | 3 łyżka |
sól | |
pieprz | |
bazylia świeża | 3 łyżka |
natka pietruszki | 3 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: