Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jabłkowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłko winne 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
ogórki konserwowe 3 sztuki
szczypiorek usiekany 1 łyżka
majonez 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jabłkowy

Jabłko i cebulę obieramy.Cebulę i ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę.Jabłko trzemy na tartce o grubych oczkach.składniki łączymy z majonezem i doprawiamy solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 12.12.2013 09:43
robię podobny
AgaS10 25.09.2011 20:21
pomysłowy:)
gacopierz23 25.09.2011 15:42
ekstra
kanu83 13.09.2011 07:41
fajny
Ania67 13.09.2011 06:44
super
ronald88 14.05.2011 09:48
mniam mniam
Justyna Jussstiii 11.05.2011 10:08
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak