Sposób przygotowania

Wędlinę pokroić w kostkę i razem z makaronem podsmażyć na maśle.
Jajka ubić z mlekiem ,solą i pieprzem ,wylać na podsmażony makaron,na wierzchu położyć ser,posypać przyprawą do zapiekanek i na niewielkim ogniu pod przykryciem smażyć do ścięcia się jajek .
Delikatnie przełożyć na talerz ,można polać keczupem .
Podajemy gorące .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super propozycja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    najważniejsze to nic nie marnować :) super jedzonko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    Też tak lubie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !