Sposób przygotowania

Schab natrzeć oliwą, czosnkiem i pozostałymi przyprawami. Podlać winem i marynować przez cały dzień i noc. W trakcie marynowania mięso przewracać co jakiś czas. Na drugi dzień schab wyjąć z marynaty osuszyć i piec ok.1godz w temp. 180 stopni. Polecam!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładnie się upiekł i wyglada smakowicie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    smakowity
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    suuuper
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    niebo dla podniebienia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    swojskie wędliny najlepsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !