Składniki:
plastrów wołowiny z udźca | 8 |
plasterków wędzonego boczku | 8 |
cebule białe | 2-3 |
cebuli czerwonej | 1/2 |
łyżki musztardy Dijon | 4 |
łyżki mąki | 3-4 |
łyżki masła klarowanego | 3 |
sól, pieprz ziołowy | do smaku: |
plastrów wołowiny z udźca | 8 |
plasterków wędzonego boczku | 8 |
cebule białe | 2-3 |
cebuli czerwonej | 1/2 |
łyżki musztardy Dijon | 4 |
łyżki mąki | 3-4 |
łyżki masła klarowanego | 3 |
sól, pieprz ziołowy | do smaku: |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: