Sposób przygotowania

mięso opłukać,osuszyć i pokroić na połówki każdą lekko rozbić oprószyć solą i pieprzem,chipsy włożyć do grubszej torebki papierowej i drobno rozkruszyć wałkiem,mięso panierować najpierw w mące,potem rozkłóconym jajku i pokruszonych chipsach smażyć na oleju na złoty kolor z obu stron,ponakłuwać papryczki chili i smażyć razem ze sznycelkami,z awokado wydrążyć miąższ i rozdrobnić widelcem,dodając sok z cytryny oraz roztarty czosnek,doprawić do smaku solą i pieprzem,sznycle podawać na sałacie z dipem z awokado,udekorowac pomidorami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super ostre danie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię na ostro :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    fajna nazwa a sznycle super !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !