Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić odciąc trzonki.bułke namoczyć w mleku,odsączyć,mięso,jajka,bułkę,pół puszki fasoli odcedzonej i rozgniecionej widelcem,pól lyżeczki estragonu wyrobić na jednolitą masę,doprawić solą i pieprzem.Z masy uformować małe pulpeciki i umieścić je na odwróconych kapeluszach pieczarek,przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego odrobiną oliwy,zapiekać 30 minut w temp.180 stopni.Pod koniec na każdym pulpecie położyć kawałek sera,zapiekać aż ser sie stopi.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    coś dla mojego samca alfa :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !