Sposób przygotowania

Rozmrożone ciasto francuskie lekko rozwałkować. Z ciasta wyciąć prostokąty i na każdym układać po plastrze goudy i posypać parmezanem. Na to parówki. Zwijać całość. Wierzch ponacinać nożykiem (jak chlebki:P) i smarować rozmąconym żółtkiem. Zapiec (na papierze do pieczenia) ok 15-20 min w 180stopniach.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Mało atrakcyjna nazwa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    dosłowne tłumaczenie i dlatego w \" \"..... trochę zbędny komentarz moim zdaniem ;|
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ja lubię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    podoba mi się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też tak robie mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !