Sposób przygotowania

Schab rozbijamy doprawiamy solą i pieprzem, obtaczamy w bułce tartej, w jajku i na patelnie aż się usmaży z każdej strony. Zdejmujemy na blachę wyłożoną folią aluminiową, kładziemy na każdy kotlet po plasterku szynki (może być jakaś inna wędlinka tego typu), połówkę brzoskwini zaokrągloną częścią do góry i na to ser żółty, przytwierdzamy to patyczkiem do koreczków. Zapiekamy w piekarniku 10-15 minut (aż ser się lekko rozpuści)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    apetyczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada się apetyczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to coś dla mnie:) bardzo lubię połączenie mięsa z owocami
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodziutko i apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    lubię taki schab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !